Nick / Imię: (najlepiej jakieś w klimacie anime)
Wiek postaci: (Obojętny)
Historia postaci: (Prosze o dobrze napisaną historie może być krótka ale wartościowa)
Profesja: (kim jesteśmy w naszej grze : trener/ hodowca/ obserwator/ koordynator/ złodziej/ członek złego teamu/ archeolog/ badacz/ koordynator .. Nie ma to wpływu na nic poza grą możemy normalnie uczestniczyć w gymach i inny zawodach tego typu)
Starter:(Nie skamielina nie shiny nie legenda)
Ulubiony typ pokemona: (nie trzeba podawać)
Znienawidzony typ pokemona: (nie trzeba podawać)
Wygląd postaci: (Akceptuje tylko obrazki)
Cel: (Co chcemy robić w grze lub jakie pokemony chcemy spotykać , kogo spotkać , wszystko Co może mi pomóc w umileniu wam gry)
Imię: Marcepan
Wiek postaci: 13
Historia postaci: Jak na razie chcę ją stworzyć bo o moim życiu towarzyskim nie będę opisywał.
Profesja: Koordynator
Starter: Togepi
Ulubiony typ pokemona: Woda i Psycho
Znienawidzony typ pokemona: Ogień i Elektro
Cel: Spotykać dużą ilość pokemonów Psycho i możliwość specjalnych ataków do nauczenia tylko dla wyznaczonego pokemona.
Nick / Imię:Gen
Wiek postaci:15 lat
Historia postaci: Gen od małego dziecka uwielbiała pokemony,Często chodziła do lasu i się z nimi bawiła...Najczęściej z małą słodką Emolgą.Pewnego razu kiedy Gen poszła do lasu Emolgi tam nie było.Szybko wróciła do domu i zauważyła jak Team Plasam zabiera wszystkich z wioski.Zapłakana Gen szybko wróciła do lasu i usiadła pod drzewem.Nie miała już nikogo ani rodziny ani Emolgi.Kiedy tak płakała podleciała do niej Emolga ta sama z którą się bawiła.Emolga powiedziała jej że pomoże jej odnaleźć rodziców i chciała by zostać Gen starterem.Dziewczyna .Gen powiedziała że bardzo by chciała ale nie może.Pożegnali się.Gen sprawdziła vzy jest Profesor Juniper.Była i profesorka dała jej Riolu.Gen się ucieszyła ale nigdy nie zapomniała o Emoldze
Profesja: Trenerka
Starter:Riolu
Ulubiony typ pokemona: Wszystkie
Znienawidzony typ pokemona: -
Wygląd postaci:
Cel: Zostać mistrzynia pokemon i złapac Emolge
Nick / Imię:Yuki
Wiek postaci:16 lat.
Historia postaci:Yuki jako 7 letnie dziecko straciła rodziców w pożarze,po tym wydarzeniu zamieszkała z dziadkami w Oreburgh city .Gdy tam przybyła była zamknięta w sobie i całe dnie przesiadywała w domu.Pewnego dnia w wieku 12 lat usłyszała huk,zaciekawiona tym odgłosem pobiegła do miejsca z którego dochodziło,gdy tam dobiegła zobaczyła 2 trenerów walczyli ze sobą,Yuki obserwowała walkę ich pokemonów z zaciekawieniem,gdy obydwa pokemony padły odeszła,w nocy przemyślała to co zobaczyła i zapragnęła również zostać trenerką by staczać walki z innymi trenerami.Postanowiła zmienić swoje życie i zaczęła chodzić do szkoły pokemon.Przez 4 lata wiele się tam nauczyła,oraz poznała kilku przyjaciół.Oczywiście jako chłopczyca przyjaźniła się tylko z chłopakami ponieważ towarzystwo innych dziewczyn jej nie odpowiadało.W wieku 16 lat za namową przyjaciół skończyła szkołe i ruszyła do profesora Rowana po swojego pierwszego pokemona.15 minut później wyszła z laboratorium ze swoim starterem Minun.
Profesja:Trener
Starter:Minun
Ulubiony typ pokemona:Elektryczny i ognisty.
Znienawidzony typ pokemona:-
Wygląd postaci:
Cel:Po wygraniu ligi Sinnoh zostać członkiem elitarnej czwórki.Złapać Umbreona i Espeona,oraz Blastoise i Venusaura.
Nick / Imię: Bary
Wiek postaci: 13
Historia postaci: Bary miał dzieciństwo jak normalny chłopak.Pewnego dnia Bary wybrał się nad wodospad i patrzył z góry jak woda spada w dół, ale potknoł się i spadł by wtedy i to by się skończyło tragicznie, gdyby nie pewien Flygon który uratował mu życie.Od tamtego czasu Bary chciał zostać trenerem pokemon.
Profesja: Trener
Starter: Makuhita
Ulubiony typ pokemona: Woda i ziemia
Znienawidzony typ pokemona:
Wygląd postaci:
Cel: Chciał bym spotkac w przygodzie Belduma ,Rhyhorn ,Taillow, Donphan
Nick / Imię:Kris
Wiek postaci: 14
Historia postaci: Pochodzę z regionu Sinnoh z Miasta Snowpoint i z tamtąd wraz z moim pokemonem Aipom którą wychowywałem od jaja wyruszyłem w swoją podróż po regionach . Mam siostrę starszą która wyruszyła w swoją podróż rok prze demną i zdązyła zebrać już 3 wstązaki jako koordynatorka ja też chce zostać koordynatorem moja rodzina zajmuje się hodowlą i trenowaniem pokemonów lodowych . Moją Aipom dostałem od Taty i Mamy hodowców na moje 4 urodziny i razem jesteśmy ze sobą mocno związani.Moje pierwsze pokazy zobaczyłem dosyć nie dawno bo około miesiąca temu gdy dopingowałem moją Sioste Alice na pokazach w , których zdobyła swoją trzecią wstążkę a ja wyruszyłem w ślad za nią .
Profesja: koordynator
Starter:Aipom
Ulubiony typ pokemona: Woda,Trawa ,psycho i lód , duch
Znienawidzony typ pokemona: brak
Wygląd postaci:
Cel: (Chciałbym pomagać pokemonom przeżyć wiele nie zapownianych wrażeń , walczyc z rywalami , zdobyć 5 wstążek i dostać się do Wielkiego Festiwalu walczyć ze złem i przestepstwem wogle pomagać wszystkim , Chce mieć rywala pokemony obojętne i płeć ale rywala tak na maxa i przyjaciół do podróży, Chce złapać Beautiflay,Azuril, Torchit,Togekiss lub mniejsze formy, Bulbasaur , Munchlax ,Sketty, Evee,Squirtle,Tediursa,plusle i minion,swinub.Budew,Froslas, Ralts - ją najbardziej
Ostatnio edytowany przez Kris99 (2011-03-25 19:01:18)